Mooie nagels met glitters

Beauty

Keep calm and glitter on!

Mooie nagels met glitters, ik kan er niet over uitgepraat raken. Elke kleur van de regenboog, welke vorm dan ook. Glitters kun je mij ALTIJD voor wakker maken. Als er ook maar iets glittert dan wordt de ekster in mij heel enthousiast!

Het zal niet verbazen dat mijn nagelstudio regelmatig een ontplofte glitterbom is na het zetten van een nieuwe set. Als ik in mijn nagelstudio een vrijbrief krijg van een klant dan weet je één ding zeker, glitter it is! Ik heb een zeer breed assortiment gellakken en maak hiermee de mooiste creaties. 

Helemaal enthousiast word ik als ik nailart mag maken. Ook dan werk ik heel graag met glitters. Je kunt zó veel verschillende mooie nagels maken met glitters. Acrylnagels, gelnagels of natuurlijke nagels. Kort, lang, vierkant, almond, het maakt echt niet uit, glitters kan altijd! Glitter kun je gebruiken om een nailart mee af te maken. Maar glitter kan ook zeker de eyecatcher van jouw nagels worden. Zo kan ik ook heel enthousiast worden van de cateye (hier binnenkort meer over in een volgende blog!). Dit is zo’n leuke techniek, en je raadt het al, een prachtige glans en subtiele glitter. 

Ooohh ik zou echt nog uren door kunnen schrijven over glitters. Maar nu ik dit schrijf schiet me net nog weer een nieuwe creatie te binnen. Ik heb een prachtig beeld van een pauw in de metallic kleuren groen en blauw in mijn salon staan. Hoe gaaf is het om die kleuren in een nailart te verwerken. Ik ga snel aan de slag, mocht je me zoeken, je weet me te vinden in mijn nagelstudio ;).

Ben je ook helemaal enthousiast van alles wat glittert en benieuwd welke glitter bij jou past? Ik ga graag met je kijken en voor jou de creatie te maken die op jouw lijf geschreven staat. 

Wil je op de hoogte blijven van de mooie creaties die in mijn nagelstudio worden gemaakt? Volg Salon A Leeuwarden dan via Facebook en Instagram via @salonaleeuwarden. 

Direct een afspraak plannen kan natuurlijk ook! Via ‘Maak afspraak’ kun je direct een afspraak inplannen wanneer voor het jou uitkomt! Graag tot snel in mijn nagelstudio!! Enjoy the sparkle!

Liefs Alicia

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »
Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »