Yes! We mogen weer

Beauty

YES! we mogen weer

Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit keek als mijn klanten weer te mogen ontvangen in mijn salon. De eerste week is voorbij gevlogen. 

Veel van de klanten zijn heel inventief geweest in de lockdown wat betreft hun nagels. Dit zorgde voor best grappige situaties. 
Voor mij was er dus wel wat (herstel) werk aan de winkel. 
En laat dat nou een van de leuke momenten zijn van mijn werk! Het verschil van voor de behandeling en het eindresultaat, leuk!
 
De afgelopen weken heb ik niet bepaald stil gezeten. Ik heb een aantal cursussen nog kunnen volgen en hier mijn certificaten voor mogen behalen. Zo leuk als er weer wat bij de collectie mag! 
Ook zijn er plannen voor het voorjaar om weer wat opleidingen te gaan volgen. DIt om mijn klanten een nog bredere keuze aan behandelingen te kunnen bieden. Daarnaast vind ik het heerlijk om te mogen bij leren.
 
Voor nu ga ik heerlijk vol gas door met nagelen. Oh, en wimperen. Want wist je dat je bij mij ook een lashlift kan boeken? Deze behandeling is werkelijk fan-tas-tisch! Als je moe bent van het elke dag de wimpers krullen etc.. geloof mij dan is deze behandeling voor jou.. zeg maar Hallo tegen je Bambi eyes! En, voordeel: dit is absoluut niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Tsjakka! 
 
Voor nu, blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Liefs, 
 
Alicia 

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »