Alicia brouwer

Mijn naam is Alicia Brouwer en ik ben het gezicht achter Salon A. Ik woon in Zuiderburen samen met mijn man en twee kinderen. Als klein meisje was het al mijn droom om (biab, gellak acrylgel) nagelstyliste te worden.

Sinds een aantal jaar is die droom werkelijkheid geworden met mijn eigen nagelsalon: Salon A Leeuwarden.

Wil je een afspraak met mij inplannen?

Je kan bij mij terecht voor: Gellak (ook voeten) ,Biab,Acrylgel, en lashlift

Zie ik je snel? De koffie/thee staat voor je klaar! 

 

Lisa de Groot

Mijn naam is Lisa, 30 jaar en woonachtig in Zuiderburen (Leeuwarden). Ik ben opgegroeid op Texel maar op mijn 18e verhuisd naar Leeuwarden voor een studie biomedisch laboratoriumonderzoek. Hierna ben ik in verschillende laboratoria aan het werk geweest, maar altijd bezig geweest met creatieve uitingen zoals haken van voornamelijk babycadeaus en naaien van kleding en accessoires. In 2021 ben ik getrouwd en in oktober 2022 is onze dochter Lena geboren. Omdat ik graag meer mijn creatieve kant wil laten zien en mensen hiermee blij wil maken ben ik de opleiding tot nagelstylist gaan doen. Met ingang van dit jaar ga ik mij onder de vleugels van Alicia verder ontwikkelen bij Salon A Leeuwarden.  Daarnaast start ik in 2024 nog met de opleiding als Pedicure

Wil je een afspraak met mij boeken? Ik ben beschikbaar voor gellak (ook voeten) en biab behandelingen! 

DIAN KOREYA

Mijn naam is Dian koreya, 28 jaar en woon samen met mijn vriend en hond in Leeuwarden. Mijn grote passie is om met kinderen te werken, maar daarnaast was ik ook altijd met nagels bezig. Het vak Nagelstyliste sprak me dan ook erg aan en ben ik in 2023 gestart met de opleiding “Allround nagelstyliste”. 

Met succes heb ik deze de opleiding eind vorig jaar afgerond.

Vanaf februari zal ik mij bij het team van Alicia voegen. Ik kan niet wachten om de klanten met mooie nagels blij naar huis te laten gaan! 

Ik ben aanwezig op de vrijdag middag. Wil je een afspraak met mij boeken? Ik ben beschikbaar voor gellak en biab behandelingen! 

Salon a

Coming soon!

 

Mijn naam is Helen van der Woude.

Je kan bij mij terecht voor Acrylgel nagels, biab en gellak voor handen en voeten!