Alicia brouwer

Mijn naam is Alicia Brouwer. Ik woon in Zuiderburen samen met mijn man en twee kinderen. Als klein meisje was het al mijn droom om  schoonheidsspecialiste, visagiste en nagelstyliste te worden.

Als kind was was ik altijd bezig met make up, haren knippen en nagels lakken. Na een jaren werkzaam te zijn geweest in de zorg heb ik in 2021 besloten om het roer volledig om te gooien en mijn meisjes droom in vervulling te laten gaan en ben ik gestart met Salon A.

Vanuit mijn prachtige salon aan huis wil met mijn passie voor uiterlijke verzorging jou laten stralen! Ik kan niet wachten om bij te dragen aan jouw geluksgevoel!

Mijn salon

Als je bij mij in de salon komt gaat alle aandacht naar jou toe. Ik vind het belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt bij mij en de behandeling als prettig ervaart. Je zal een rustige ontspannen energie ervaren, alles om je te laten relaxen en je even over te geven aan de behandeling. Ik werk met de meest vriendelijke materialen welke ‘’goed’’ zijn voor mens, dier en milieu. Mijn producten worden niet getest op dieren, evenmin wordt er gebruik gemaakt van dierlijke ingrediënten. Dit houdt dus in dat mijn producten zowel vegan als halal zijn. Daarnaast is het biosourced en geen schadelijke toevoegingen waardoor de behandelingen ook geschikt zijn voor zwangere vrouwen.  Er staat een lekker bakje koffie of thee voor je klaar en voel je vooral welkom om je in de watten te laten leggen door mij!

Salon van binnen