50 tinten roze

Beauty

50 tinten roze

Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze!

Roze, roze, roze

De kleur roze, ik kan er niet over uitgepraat raken. Laat staan dat ik er ooit klaar mee zal zijn in mijn nagelstudio. I lovvvvveee de kleur roze. Lichtroze, zalmroze, macaron roze, parfum roze, oud roze lelie roze, blush roze. Het maakt niet uit, I love it! Wanneer ik het met een glittertje mag combineren dan vind ik het helemaal het einde (L). Maak je look af met een bijpassend lipstickje of glossje en jij bent klaar voor het voorjaar.

Verschillende technieken

Het leuke van de kleur roze is dat het met verschillende technieken wel te gebruiken is. Als basiskleur bij een french manicure. Maar ook de BIAB heb ik in het roze (meerdere tinten). Maar ook de gellak als topcoat op de BIAB of acrylnagel kan ik in meerdere tinten roze maken. Recent heb ik in mijn nagelstudio ook een fantastische set gekleurde french manicure mogen maken met twee kleuren roze. Het resultaat daarvan was ook heel gaaf en zou ik dan ook graag heel vaak willen zetten. Maar eigenlijk zijn er nog wel veel meer mogelijkheden. Ik experimenteer er dan ook graag me. Nu er zo over denk, ik ga binnenkort ook een mooie marble look maken. Twee tinten roze die zachtjes door elkaar heen bewegen… Ik zie het al helemaal voor me…..

Finishing touch

Will je een gave finishing touch op je roze nagels dan zou je bijvoorbeeld zoals hierboven voor een marble look kunnen gaan. Maar ook kun je kiezen voor een schattig stickertje. Ik heb een breed aanbod ontzettend leuke stickers. Laatst had ik een set mooie roze nagels bij mezelf gezet en als finishing touch rode hartjes erop geplakt. Mierzoet, maar I love it! Paste goed bij de gelegenheid, Valentijnsdag.

Er zijn nog talloze andere opties te bedenken. Heb je een gaaf idee, kom dan snel langs in mijn nagelstudio. Dan ga ik direct voor je aan de slag!

Wil je op de hoogte blijven van de mooie creaties die in mijn nagelstudio worden gemaakt? Volg Salon A Leeuwarden dan via Facebook en Instagram via @salonaleeuwarden. 

Direct een afspraak plannen kan natuurlijk ook! Via ‘Maak afspraak’ kun je direct een afspraak inplannen wanneer voor het jou uitkomt! Graag tot snel in mijn nagelstudio!!

Enjoy the sparkle!

Liefs Alicia

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »