Nagelbehandelingen

Beauty

In mijn salon kun je terecht voor het plaatsen van onder andere  kunstnagels met of zonder verlenging en een biab (builder in a bottle) treatment. Maar lekker genieten van een spa manicure met gelpolish kan natuurlijk ook. Samen kijken we naar de juiste behandeling voor jou en zorg ik ervoor dat je met strak gelakte (kunst) nagels naar huis gaat!

ACRYLGELNAGELS

Acrylgelnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van kan hebben. Acrylgel is is een gelachtige substantie die de duurzaamheid van acryl combineert met de flexibiliteit van gel. Wanneer de substantie uithardt aan de lucht wordt het een hard oppervlak. Hierdoor krijg je stootvaste, stevige en krasbestendige kunstnagels. Deze prachtige nagels werk ik natuurlijk altijd af met een mooie nagellak.

 • ACRYLGEL VERSTEVIGING €37,-
 • FRENCH/BABYBOOM €44,-
 • COLOR €44,-
 • VERLENGING €60,-
 • FRENCH/BABYBOOM €64,-

Zij gingen jou voor

De prijs/kwaliteit verhouding is top! Alicia neemt uitgebreid de tijd voor je en maakt de mooiste creaties. Ze werkt netjes en ze werkt met fijne spullen. Ook als je gevoelig bent voor van alles en nog wat kun je goed bij haar terecht. Kortom dikke 10!
Charlotte
Vorige week heb ik mijn nagels laten doen bij Salon A. Maast dat het erg gezellig en relaxed was, zijn mijn nagels nog erg mooi! Alicia neemt echt de tijd voor ze is netjes en precies.Daarnaast kreeg ik veel meer kennis over mijn nagels. Een dikke 10!
Helen

GELNAGELS, BIAB & NAILART

Gel nagels zijn zacht en flexibel. Hierdoor breekt jouw eigen nagel minder snel.  Gel nagels moeten uitharden in een speciale LED- lamp.

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gel nagels ten opzichte van acrylnagels zijn. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gel nagels zijn dunner en flexibeler dan acrylnagels. Hierdoor hebben ze een meer natuurlijke uitstraling. Ook zijn ze zachter en buigzamer, waardoor ze minder snel breken. Daarnaast hebben gel nagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gel nagels een minder sterke geur.

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen gel nagels en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker dan gel nagels, maar dunner dan acrylnagels. Vaak wordt er bij BIAB nagels weinig tot geen  gebruik gemaakt van verlenging , maar groeien de nagels op een natuurlijke manier tot een mooie lengte.

GELLAK

 • GELLAK BEHANDELING €30,-

  INCLUSIEF MINI MANICURE

 • GELLAK MET RUBBERBASE €35,-

BIAB & NAILART

 • BIAB €42,50
 • NAIL ART PER NAGEL VANAF €3,-

NABEHANDELING & MANICURE

Naast het zetten van acrylgelnagels en gel nagels kun je ook bij mij terecht voor het verwijderen van je (oude) kunstnagel en het opvullen van je nagels.

Lekker genieten van een manicure? Dat kan natuurlijk ook.

NABEHANDELING

 • NABEHANDELING/OPVULLEN €45,-
 • ACRYLGEL VERWIJDEREN €44,-

  Inclusief manicure

MANICURE

 • KLASSIEKE MANICURE €35,-

  Nagelriem verzorging, vijlen, polijsten nagels, nagelriem olie, crème.

 • SPA MANICURE €35,-

  Klassieke manicure met scrub behandeling en masker.

MIJN PRODUCTEN

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Voor mij is het belangrijk om stil te staan bij wat voor producten ik gebruik en wat het effect daarvan is op onze planeet. Alle producten die ik gebruik zijn dierproefvrij geproduceerd. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de producten die ik gebruik niet schadelijk zijn voor onze eigen gezondheid.

De producten die ik in mijn salon gebruik zijn daarom 100% vegan, halal en van biologische oorsprong. Ze bevatten 87% natuurlijke ingrediënten. Al mijn producten zijn vrij van chemische en niet natuurlijke ingrediënten.