BIAB: Spierballen in een potje

Beauty

BIAB: Spierballen in een potje

De BIAB, spierballen voor je nagels in een potje. Wat wil je nog meer? Maarre, wat zeg je, BIAB wat? Builder In A Bottle! Dé trend van dit moment! Zoals je begrijpt, I love it en ik gebruik het graag in mijn nagelstudio.

Wat is BIAB eigenlijk?

Builder In A Bottle (BIAB) is een speciale lak die tussen de gellak en de acryllak in zit. Zoals de naam Builder In A Bottle het al een beetje verklapt is BIAB is zeer geschikt voor nagels die het even zwaar hebben. Met BIAB versterk je jouw nagels. Maar ook bij probleemnagels wanneer je bijvoorbeeld nagelbijt (meer hierover in mijn blog over nagelbijten) of poreuze nagels. Heb je een schommeling in je hormoonhuishouding en hebben je nagels hierdoor een slechtere conditie? BIAB is wat je nodig hebt! 

Even wat feitjes

BIAB verstevigt je nagels met een flexibel laagje. De BIAB wordt altijd op jouw natuurlijke nagels aangebracht. Als je het op je nagels hebt dan lijkt het een beetje alsof je een soort rubber laagje op je nagels hebt. De nagel is nog flexibel, maar wel ijzersterk. De BIAB wordt tegenwoordig dan ook veel gebruikt ter vervang van de acrylnagel. De BIAB is dunner en flexibeler dan de acrylnagel en het is ook nog gezonder voor de nagel. De nagel zal niet (in)scheuren, barsten of afbreken en kan zo herstellen. 

Zit de BIAB op je nagel, dan kun je ervoor kiezen om de nagel zo te laten. De BIAB heb ik namelijk in verschillende kleuren. Liever toch glitters of nailart op de BIAB? Dat kan. Ik maak de nagels graag voor je zoals jij dat wilt!

The Gel Bottle en Faby

The Gel Bottle en Faby zijn de merken waar ik graag mee werk in mijn nagelstudio. Het merk The Gel Bottle is momenteel razend populair. Menig Hollywoodster zweert erbij. Zo ook Kim Kardashian bijvoorbeeld. Toch niet de minste op het gebied van uiterlijke verzorging. Maar ik snap haar wel. The Gel Bottle heeft levert de BIAB in verschillende kleuren. Maar wat ik voor mijn nagelstudio erg belangrijk vindt, het merk geeft om mens, milieu en dieren!

Faby is een minder bekend bij de meesten. Maar wat mij betreft is dat een gemiste kans. Bij dit merk draait het niet alleen om kwaliteit, maar ook om respect voor mens, dier en milieu. Een breed scala aan kleuren, professionele, niet-schadelijke formules en innovatie: dat is hoe je het Italiaanse nagellakmerk Faby kan omschrijven.

Hoera voor de bewustwording

Ik vind het heel erg belangrijk dat ik mijn klanten producten kan bieden waar echt over nagedacht is. En dan bedoel ik niet over de marketing en hoe producten zo goed mogelijk verkocht worden. Nee, ik vind het heel belangrijk dat er bewust wordt omgegaan met het welzijn van mens, milieu en dieren. De materialen (zoals de BIAB) van The Gel Bottle en Faby zijn dierproefvrij, veganistisch en ‘10-free’. Dat laatste zegt dat de producten vrij zijn van heftige chemische stoffen. Ook zijn de nagellakken van Faby halal. Kortom top producten waar ik graag mee werk in mijn nagelstudio!

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »
Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »