Mijn eerste blog

Beauty

Welkom op mijn site en wat leuk dat je de moeite neemt om mijn blog te lezen. Inmiddels draait mijn salon op volle toeren. Hartstikke leuk en kan ik niet geloven dat mijn droom werkelijkheid is geworden. 

Ik werk in mijn salon met producten welke dierproefvrij zijn. Dit was voor mij een harde eis: dierproefvrije producten. Het liefst alles vegan, maar dat was nog een hele opgave om een merk te vinden. Maar dat is gelukt! Ik kwam per toeval in contact met het merk Faby. Dit is een familiebedrijf die van mening is dat producten zoals gellak op een verantwoorde manier geproduceerd kan worden. Waardoor de producten dierproefvrij, Vegan, biosourced, halal en vrij van schadelijke stoffen zijn. Perfect.

Dit maakt dat de producten die ik gebruik niet schadelijk zijn voor onze gezondheid en het voor iedereen geschikt is. Daarnaast is de acryl-gel die ik gebruik dierproefvrij en hypoallergeen.  Alles waar ik mee werk sta ik voor de volle 100 % achter. Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn salon!

Groetjes Alicia.

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »
Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »