Een oplossing tegen nagelbijten

Beauty

Herken jij je in het volgende beeld? Zeer korte nagels (bijna of tot bloedens aantoe), kapotte en rafelige nagelriemen, wondjes en plekjes rondom de nagels. Drie keer ja? Dan ben jij waarschijnlijk een nagelbijter. Niet getreurd, er gloort licht aan het einde van de tunnel!

Nagelbijten, ik zie het veel voorbij komen in mijn nagelstudio. De meeste dames vinden het erg moeilijk om ermee te stoppen. Maar ze zijn ook alles behalve blij met het resultaat van de laatste bijtsessie. Onder het genot van een kopje thee of koffie ga ik samen in alle rust met je kijken waar het nagelbijten vandaan komt, wat je precies kapot bijt en hoe we jou met mooie handen mijn nagelstudio weer kunnen laten verlaten.

In mijn nagelstudio kies ik in de meeste gevallen ervoor om voor een BIAB te gaan. BIAB is de afkorting voor Builder In A Bottle. Zoals de naam al verklapt bouw je met BIAB een nagel op. Het fijne van dit materiaal is dat je hiermee niet alleen direct mooiere nagels hebt. Het verstevigt en verzorgt de natuurlijke nagel ook direct. Je kan dus wel spreken van een win-win-win-situatie. De BIAB geeft de nagel rust (je kan immers niet meer aan je eigen nagel bijten) waardoor de nagel kan groeien. Ik gebruik de BIAB van het merk Faby. De ingrediënten van de BIAB van Faby verzorgen de natuurlijke nagels waardoor deze ook gelijk steviger worden. Heel fijn dus voor afgebeten nagels. Bij je eerst volgende bezoek aan mijn nagelstudio zal je dan ook direct positief resultaat zien aan je eigen nagels!

Het leuke van de BIAB is ook dat ik jouw nagels kan afwerken zoals jij dat mooi vindt. Ik heb een heel breed assortiment met kleuren. Wil je meerdere kleuren, French manicure, of heb je zelf iets moois gezien of in gedachten? Het kan mij niet snel gek genoeg, ik ga er graag mee aan de slag voor je!

Ps. Voor de mede-stresskipjes onder ons. Ik kan Yoga with Adriene op Youtube aanraden. Als je ontspannen mijn nagelstudio verlaat kun je fijn die ontspanning thuis even vasthouden met haar oefeningen. Scheelt misschien weer een beetje neiging tot nagelbijten. Je handen zullen je dankbaar zijn ;).

Graag tot snel in mijn nagelstudio!

Veel liefs,

Alicia van Salon A Leeuwarden

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »
Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »