Cateye gellak

Beauty

Cateye gellak: I love it!

Razend populair en heel gaaf

In mijn vorige blog over glitters heb ik het al kort even gehad over de Cateye. Ohhh I love it…… En met mij nog vele anderen. De Cateye gellak is razend populair, het 3D-effect van de cateye gellak is dan ook heel gaaf. En bovendien wat wil je, glitters!! Need I say more?!

Even snel up to speed komen, wat is dat nou eigenlijk, de cateye? Cateye gellak is een magnetische gellak. Met een speciale cateye gellak magneet beweeg ik de magnetische deeltjes in de natte gellak over jouw nagels. Door het bewegen van de deeltjes zie je de lak veranderen en krijg je een heel gaaf 3D-effect op je nagel. Afhankelijk van hoe ik de magneet beweeg, hoe de vormen op jouw nagel worden. 

De cateye gellak kan ik aanbrengen op je natuurlijke nagels. Ik zal eerst je nagels netjes vijlen en voorbehandelen, om daarna de cateye gellak aan te brengen. Heb je liever dat ik eerst jouw nagels opbouw met BIAB of Acryl  dan kan dat ook. Het maakt dus niet uit hoe kort of lang je jouw nagel hebt of wilt hebben. Ook de vorm van de nagels maak ik naar jouw smaak.

De cateye gellak is in mijn nagelstudio beschikbaar in vele kleuren. Momenteel zijn de verschillende roodtinten erg populair. Maar ook de natural look met rosé goud glitter effect is heel gaaf en erg populair. Ben je benieuwd wat er bij jou past? Ik ga graag samen met je kijken naar mijn (cateye) gellakkken om te kijken welke ik ga gebruiken om jouw nagels te kunnen laten shinen. Neem mij mee in welke kleuren jij mooi vindt. Laat hierbij jouw fantasie zijn gang gaan. Ik ben dol op een uitdaging. Vind je het prettig dat ik je advies geef? Dan doe ik dat natuurlijk met alle liefde. Maar wees gewaarschuwd, ik hou van glitters ;). 

Het leuke van cateye nagels is dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Het maakt niet uit of je naar een feestje gaat of dat jouw nagels netjes moeten zijn voor je werk. Het maakt niet uit wat voor werk je hebt. Jouw nagels zullen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds netjes zijn en netjes blijven. Maar uiteraard uiteraard wel met de sparkle en shine die jou jou maakt!

Wil je op de hoogte blijven van de mooie creaties die in mijn nagelstudio worden gemaakt? Volg Salon A Leeuwarden dan via Facebook en Instagram via @salonaleeuwarden. 

Direct een afspraak plannen kan natuurlijk ook! Via ‘Maak afspraak’ kun je direct een afspraak inplannen wanneer voor het jou uitkomt! Graag tot snel in mijn nagelstudio!!

Enjoy the sparkle!

Liefs Alicia

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »
Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »