Cadeautje voor de feestdagen

Beauty

Wie zoet is krijgt lekkers, en mooie handen met een spa manicure!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint… 

Zeg schat, heb jij eigenlijk nog wensen dit jaar? Jeetje, ik vind het wel lastig om weer iets voor je te verzinnen hoor, weet jij zelf niet iets leuks voor jezelf? Een cadeautje voor de feestdagen vinden is altijd weer een uitdaging 😉

Is bovenstaande een herkenbare situatie voor jou? Voor mij wel, elk jaar weer. Maar niet alleen voor mij heb ik het idee, ik hoor het regelmatig voorbij komen in mijn nagelstudio. Wat het ook is waarom we elk jaar met dit dilemma hebben te dealen, dit jaar kan jij antwoord geven op de veel gestelde vraag: ‘Heb je nog wensen?’ JAAA!! dat heb ik!

Nu komt het echt lastige, wat zou je dan als suggestie kunnen geven? Als ik naar mezelf kijk dan kan ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat ik eigenlijk het meeste wel heb wat mijn hartje begeert. Al moet ik zeggen, eerlijk is eerlijk, een mooi nieuw halster of iets dergelijks (bij voorkeur met glitters natuurlijk) voor mijn paard zeg ik nooit nee tegen ;). 

Waarom zouden we weer doen alsof we heel blij zijn met het zoveelste goedbedoelde pluralia, gekregen van je schoonmoeder. Ik zeg STOP, tijd voor verandering! Tijd voor iets waar we echt blij mee zijn, iets waar we onszelf echt mee kunnen laten verwennen!

In mijn nagelstudio bied ik verschillende fijne behandelingen aan waarmee jij je heerlijk in de watten kunt laten leggen. Naast mooie en nette verzorgde handen heb je dan ook gewoon even heerlijk ongegeneerd ‘me time’. Even geen partner of kinderen die iets van je willen, nee echt een tijd voor jou. En uiteraard, met iets lekkers. Want wie zoet is krijgt iets lekkers. En niet zomaar iets lekker! Amanda Ray (van Bake me a Cake in Leeuwarden) bakt de heerlijkste koekjes zonder geur-, kleur- en smaakstoffen zodat je toch zonder al te veel schuldgevoel lekker kunt smikkelen. Wel zo fijn als je even relaxen wil ;). 

Maar nu we het toch over verwennerij hebben, wat zeg je van een spa manicure? Dit is momenteel een erg populaire behandeling in mijn nagelstudio. En dat is niet zonder reden als je het mij vraagt. Als je een ultiem fijne nagelbehandeling wilt dan is dit waarvoor je moet gaan! Ik zal je handen volledig vertroetelen. Ik zal je nagels helemaal netjes maken (knippen, vijlen, nagelriemen behandelen, etc). Dat is al heel fijn, maar ik zal nog veel meer doen. Ik ga je handen lekker scrubben en met een fijne lotion heerlijk masseren. 

Wil je helemaal all-in gaan? Dan kan ik deze behandeling ook voor je combineren met het opbouwen van kunstnagels. Liever natuurlijke nagels met een mooie gellak, dan kan dat natuurlijk ook! Tot slot zal ik je adviseren over hoe je je handen het beste kunt verzorgen zodat je zolang mogelijk poezelig zachte handen kunt houden. Aan het einde van de behandeling ben jij heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan, met mooie en verzorgde handen!

Zeg dit jaar NEE tegen een Rituals cadeaupakket en stuur je Sint naar mijn website of laat hem/haar met mij bellen voor het maken van de afspraak. Wil je toch een beetje sturen wat je krijgt vraag dan om een cadeaubon van mijn nagelstudio. Laat je Sint even persoonlijk contact met mij zoeken. Dan stem ik even met hem/haar af voor welk bedrag jij in de watten gelegd mag worden en wat je daarvoor kunt krijgen. Dan kun jij met Kerst mooi vertellen wat voor top cadeau je hebt gehad van de Sint ;).

Wil je op de hoogte blijven van de mooie creaties die in mijn nagelstudio worden gemaakt? Volg Salon A Leeuwarden dan via Facebook en Instagram via @salonaleeuwarden. 

Direct een afspraak plannen kan natuurlijk ook! Via ‘Maak afspraak’ kun je direct een afspraak inplannen wanneer voor het jou uitkomt! Graag tot snel in mijn nagelstudio!!

Enjoy the sparkle!

Liefs Alicia

Deel dit bericht:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Behandelde nagels
blogs

50 tinten roze

50 tinten roze Het zonnetje is gaan schijnen, haal de mooie voorjaarskleuren maar tevoorschijn, ik ben klaar voor 50 tinten roze! Roze, roze, roze De

Lees meer »
Yes! we mogen weer
blogs

Yes! We mogen weer

YES! we mogen weer Yes. We mogen weer. Na ruim drie weken lockdown moet ik zeggen dat er niets was waar ik zo naar uit

Lees meer »